Krebinetter med kartofler og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkæg
  • 50 gramrugmel
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5  stkspidskål
  • 1 pottepurløg
  • 2 spskmayonnaise
  • 2.5  dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskhonning
  • 1 tsksød sennep
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige krebinetter vendt i rugmel - serveret med nye kartofler og cremet coleslaw. Vi har brugt en pakke med 400 gram kød til to voksne og to børn. Ønsker du mere så husk blot at justere indkøbslisten. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand.

2. Rør kødet sammen med salt og peber.

3. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og hæld rugmel i en anden dyb tallerken. Form bøffer af farsen og vend dem herefter først i æg og derefter rugmel, så bøfferne er dækket helt på alle sider.

4. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg bøfferne ved mellemvarme på begge sider.

5. Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålen fint og hak purløget.

6. Rør mayonnaise, creme fraiche, honning, sennep, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med revne gulerødder, fintsnittet spidskål og hakket purløg.

7. Server krebinetterne med nye kartofler og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende krebinetterne i rugmel og skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre