Krydret svinekød med stegte kartofler og sprød icebergsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 500 gramhakket svinekød
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stksnackpeber
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Krydret svinekød med stegte kartofler og sprød icebergsalat

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Super simpel og lækker aftensmad med sprødstegte kartofler, der er toppet med krydret svinekød og serveret med en frisk salat med hvidløgsdressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 500 gramhakket svinekød
  • 0.5 spskspidskommen
  • 0.5 spskkarry
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 stksnackpeber
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 25 minutter til de er sprøde og gyldne. Vend dem gerne undervejs.

2. Steg kødet på en pande i lidt olivenolie og tilsæt spidskommen og karry. Smag til med salt og peber og evt. lidt flere krydderier.

3. Skyl og skær iceberg og snackpeber ud efter smag.

4. Bland creme fraiche med presset hvidløg og smag til med salt og peber.

5. Server de bagte kartofler med den smagfulde krydrede kød, salat og dressing. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle snackpeber og iceberg og skære begge dele ud efter smag. De kan også smage retten til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.