Krystalliseret hvid chokolade - med bær og is

Ingredienser

( 1 portion )

  • 1 dlvand
  • 150 gramsukker
  • 150 gramhvid chokolade
  •  is
  •  årstidens bær
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er super nemt at lave en smuk dessertanretning med krystalliseret hvid chokolade. Vi serverer desserten med is og bær, men du kan også vælge at servere den til et stykke lun kage. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld vand og sukker i en gryde og varm det op under omrøring til sukkerkrystallerne er opløst og massen er blevet som sirup - det tager ca. 8-10 minutter. Hvis du har et termometer, skal massen være 135 grader. Tag siruppen af varmen.

2. Knæk den hvide chokolade i mindre stykker og rør dem i den varme sirup. Pisk på livet løs med en elpisker - så sker magien og den hvide chokolade bliver til små knasende "krystaller"!

3. Server den krystalliserede hvide chokolade med is og årstidens bær. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at knække den hvide chokolade i stykker. De kan også anrette flotte tallerkener.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre