Kylling med dijonsauce, squash og æble

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 25 grammandler*
  • 500 gramkyllingeinderfilet
  • 1 stksquash
  • 1 stkæble
  • 4 dlmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskdijonsennep
  • 1 spskbalsamicoeddike
  • 1 spskmaizena
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Bare rolig! Selvom dijonsennep kan være en hidsig størrelse, så er denne sauce slet ikke stærk. Den smager til gengæld virkelig godt og er rigtig lækker sammen med kyllingen. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Rist mandlerne på en tør pande. Lad dem køle af og hak dem groft.

2. Krydr kyllingen med salt og peber og steg det i lidt olivenolie på en pande, til kødet er gennemstegt og har fået fin stegeskorpe. Stil det til side på en tallerken og dæk det til.

3. Vask squashen og skær den i grove tern. Vask æblet, fjern kernehuset og skær æblet i tynde både. Lynsteg nu squashen ved høj varme i lidt olivenolie i et par minutter og krydr med salt og peber. Tilsæt æblebådene og steg videre i et minuts tid, så de lige bliver varme - men ikke bløde. Tag grøntsagsblandingen af panden og dæk den til.

4. Hæld nu mælk, bouillon, sennep og balsamicoeddike på en pande og rør godt, så alle klumper forsvinder. Rør lidt maizena ud i lidt vand i en kop og jævn saucen en smule, til den har den konsistens, du bedst kan lide. Smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike og sennep.

5. Server kyllingen med squashblandingen, lidt sauce og mandler på toppen.

6. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre