Kylling i all-bran med hjemmelavet coleslaw og sweet potato fritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramsweet potato fritter
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 250 gramgulerødder*
  • 3 stkæbler
  • 0.5 stkspidskål
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskeddike
  • 1 spsksød sennep
  • 300 gramkyllingeinderfilet
  •  bagepapir
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kylling vendt i all-bran smager virkelig godt og giver nogle læke sprøde kyllingestykker. Her serverer vi dem med en hjemmelavet coleslaw og sprøde sweet potato fritter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og bag sweet potato fritterne efter anvisningen på posen.

2. Kom all-bran i en pose og knus dem i mindre stykker. Bland all-bran sammen med salt og peber i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.

3. Skræl gulerødderne og skyl æblerne. Riv gulerødder og æbler på den grove side af et rivejern og snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern.

4. Rør creme fraiche, mayonnaise, eddike, sød sennep, salt og peber sammen med revne gulerødder, æbler og fintsnittet spidskål.

5. Skær kyllingeinderfileterne i halve og bank dem flade med hånden. Vend først kyllingestykkerne i æg og herefter i all-bran, så det er godt fordelt på alle sider.

6. Varm en pande op med rapsolie og steg kyllingestykkerne til de har en gylden farve på begge sider.

7. Server de sprøde kyllingestykker med hjemmelavet coleslaw og sweet potato fritter. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende kyllingestykkerne i æg og all-bran. Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre