Kylling i cremet peanutsovs med spinat og vilde ris

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 15 stkcherrytomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1.25 dlcremefine 15%
  • 2 spskpeanutbutter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i cremet peanutsovs med spinat og vilde ris

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Retter med ris, kylling og en sovs af peanutbutter har altså aldrig gjort nogen ondt! For den kombi smager bare virkelig godt. Her har vi lavet en lækker østen-inspireret ret med saftige kyllingestykker stegt i rød karrypasta, serveret med den lækreste peanutsovs med spinat og ris. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramvilde ris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 tskrød karrypasta
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 15 stkcherrytomater
  • 75 gramspæde spinatblade
  • 1.25 dlcremefine 15%
  • 2 spskpeanutbutter
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene som anvist på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hvidløget, hak hvidløget fint og skær løget i små tern. Varm en dyb pande op med olivenolie og svits rød karrypasta, hvidløg og løg.

3. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker, tilsæt dem retten og steg dem godt under omrøring.

4. Skyl cherrytomaterne og spinaten og halver cherrytomaterne. Tilsæt tomater og spinat og lad retten simer i et par minutter. Tilsæt cremefine og peanutbutter og smag til med salt og peber.

5. Server kylling i peanutsovs med dampende varme ris. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre