Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Retter med ris, kylling og en sovs af peanutbutter har altså aldrig gjort nogen ondt! For den kombi smager bare virkelig godt. Her har vi lavet en lækker østen-inspireret ret med saftige kyllingestykker stegt i rød karrypasta, serveret med den lækreste peanutsovs med spinat og ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 tskrød karrypasta
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 15 stkcherrytomater
- 75 gramspæde spinatblade
- 1.25 dlcremefine 15%
- 2 spskpeanutbutter
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene som anvist på pakken.2
Pil skrællen af løget og hvidløget, hak hvidløget fint og skær løget i små tern. Varm en dyb pande op med olivenolie og svits rød karrypasta, hvidløg og løg.3
Skær kyllingefileterne i mundrette stykker, tilsæt dem retten og steg dem godt under omrøring.4
Skyl cherrytomaterne og spinaten og halver cherrytomaterne. Tilsæt tomater og spinat og lad retten simer i et par minutter. Tilsæt cremefine og peanutbutter og smag til med salt og peber.5
Server kylling i peanutsovs med dampende varme ris. Velbekomme!