Kylling i fad med grøntsager og stegte kartofler - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 250 gramcherrytomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 0.5 dlkogende vand
  • 3 dlpiskefløde
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 600 gramkyllingeinderfilet
  • 1000 gramkartofler
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i fad med grøntsager og stegte kartofler - til to dage

I samarbejde med

3.2, Meget populær

En lækker ret til to dage med kyllingeinderfilet der steges i fad med peberfrugter, tomater og fløde. Serveres med stegte kartofler. Gem halvdelen til varmemad eller en nem pasta i morgen.God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 stkblandede peberfrugter
  • 250 gramcherrytomater
  • 1 terninghønsebouillon
  • 0.5 dlkogende vand
  • 3 dlpiskefløde
  • 1 spskpaprika
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 600 gramkyllingeinderfilet
  • 1000 gramkartofler
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hak løg og hvidløg fint. Vask og rens peberfrugterne og skær dem i strimler. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve. Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.

3. Bland bouillon med kogende vand. Tilsæt bouillonvand, fløde, paprika og oregano og vend det godt sammen med grøntsagerne. Krydr med salt og peber. Læg inderfileterne på toppen og bag fadet i ovnen i 20-25 minutter.

4. Skrub kartoflerne og skær dem i små stykker. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i olie. Bag dem i ca. 20 minutter.

5. Server med kartofler og husk at gemme halvdelen af kyllingefadet til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære tomater og peberfrugt i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre