Kylling i fad med grøntsagsbund og kartofler - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 dlkogende vand
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 800 gramkyllingelårfilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 650 gramkartofler
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i fad med grøntsagsbund og kartofler - til to dage

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

En super lækker ret med kylling i fad med masser af grøntsager og sauce, som vi serverer med kogte kartofler. Opskriften er beregnet til to dage, så gem halvdelen til varmemad eller lækker pastasalat i morgen.God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 dlkogende vand
  • 500 gramfrossen grøntsagsbund
  • 800 gramkyllingelårfilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 650 gramkartofler
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Kog vand til bouillon.

2. Læg de frosne grøntsager i bunden af et ovnfast fad og fordel kyllingestykkerne på toppen. Bland det kogende vand med smuldret bouillon til det er opløst. Hæld hakkede tomater, bouillonvand og madlavningsfløde over. Krydr med salt og peber.

3. Bag fadet i ovnen i 25-30 minutter - til kyllingen er gennemstegt. Smag herefter saucen til med salt og peber.

4. Skrub eller skræl imens kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.

5. Server hele herligheden med kartofler som tilbehør. Husk at gemme en del af kyllingekødet til pastasalaten i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde ingredienserne i fadet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre