Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
I dag bruger vi stegt kyllingekød fra gårsdagens kylling i fad i en cremet grøn pastasalat med avocado, agurk, ærter og salat - vendt i karrydressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- rester fra kylling i fad
- 200 gramedamamebønner eller ærter
- 1 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 2 stkavocado
- 4 skiverugbrød
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskdijonsennep
- 0.5 spskkarry
- 2 spskmayonnaise
- 1 stkcitron
- akaciehonning
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand. Lad pastaerne dryppe af.2
Skær den stegte kylling i tern.3
Tilbered ærter eller edamamebønner som anvist på pakken. Skyl agurken og skær den i tern. Skyl salaten og skær den i strimler. Del avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i tern.4
Skær rugbrødet i stave. Steg dem på en pande i lidt olie. Krydr med salt.5
Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche, sennep, karry og mayo og smag til med citronsaft, akaciehonning, salt og peber.6
Vend pasta, grønt, kylling og dressing sammen i en skål og server med sprøde rugbrødsstave. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også vende pastasalaten sammen med dressingen.