Grøn pastasalat med kylling, karrydressing og grønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspasta
  •  rester fra kylling i fad
  • 200 gramedamamebønner eller ærter
  • 1 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stkavocado
  • 4 skiverugbrød
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 0.5 spskkarry
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  akaciehonning
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grøn pastasalat med kylling, karrydressing og grønt - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

I dag bruger vi stegt kyllingekød fra gårsdagens kylling i fad i en cremet grøn pastasalat med avocado, agurk, ærter og salat - vendt i karrydressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfuldkornspasta
  •  rester fra kylling i fad
  • 200 gramedamamebønner eller ærter
  • 1 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stkavocado
  • 4 skiverugbrød
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskdijonsennep
  • 0.5 spskkarry
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 stkcitron
  •  akaciehonning
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaskruerne efter anvisningen på pakken og overhæld dem herefter med koldt vand. Lad pastaerne dryppe af.

2. Skær den stegte kylling i tern.

3. Tilbered ærter eller edamamebønner som anvist på pakken. Skyl agurken og skær den i tern. Skyl salaten og skær den i strimler. Del avocadoerne, fjern stenen og skær kødet i tern.

4. Skær rugbrødet i stave. Steg dem på en pande i lidt olie. Krydr med salt.

5. Rør en hurtig dressing sammen af creme fraiche, sennep, karry og mayo og smag til med citronsaft, akaciehonning, salt og peber.

6. Vend pasta, grønt, kylling og dressing sammen i en skål og server med sprøde rugbrødsstave. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan også vende pastasalaten sammen med dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre