Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
Et lækkert fad med kylling i en letkrydret sauce, som vi serverer med ris og peanuts på toppen. Hertil kogte grønne bønner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramris
- 2 fedhvidløg
- 3 stkforårsløg
- 450 gramkyllingefilet
- 1 terninghønsebouillon
- 2 dlkogende vand
- 2.5 dlpiskefløde
- 1 spskkarry
- 1.5 dlkokosmælk
- 140 gramtomatpuré
- 600 gramfrosne bønner
- 100 grampeanuts
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak hvidløget fint. Skær top og bund af forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe. Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Opløs smuldret bouillonterning i kogende vand. Bland bouillonvand, fløde, karry, kokosmælk, og tomatpuré i et ovnfast fad og vend det godt sammen med hvidløg, forårsløg og kylling. Krydr med salt og peber og bag fadet i ovnen i 20-25 minutter.4
Kog bønnerne som anvist på posen.5
Server kyllingefadet med ris, peanuts på toppen og bønner som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære forårsløg i ringe og vende ingredienserne sammen i fadet.