Kylling i fad med krydret sauce, ris og bønner

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramris
  • 2 fedhvidløg
  • 3 stkforårsløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 dlkogende vand
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 1 spskkarry
  • 1.5 dlkokosmælk
  • 140 gramtomatpuré
  • 600 gramfrosne bønner
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i fad med krydret sauce, ris og bønner

I samarbejde med

Et lækkert fad med kylling i en letkrydret sauce, som vi serverer med ris og peanuts på toppen. Hertil kogte grønne bønner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramris
  • 2 fedhvidløg
  • 3 stkforårsløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 dlkogende vand
  • 2.5 dlpiskefløde
  • 1 spskkarry
  • 1.5 dlkokosmælk
  • 140 gramtomatpuré
  • 600 gramfrosne bønner
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft og kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Hak hvidløget fint. Skær top og bund af forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe. Skær kyllingen i mindre stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Opløs smuldret bouillonterning i kogende vand. Bland bouillonvand, fløde, karry, kokosmælk, og tomatpuré i et ovnfast fad og vend det godt sammen med hvidløg, forårsløg og kylling. Krydr med salt og peber og bag fadet i ovnen i 20-25 minutter.

4. Kog bønnerne som anvist på posen.

5. Server kyllingefadet med ris, peanuts på toppen og bønner som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære forårsløg i ringe og vende ingredienserne sammen i fadet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre