Kylling i karry med blomkål, gulerødder og peberfrugt. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkblomkål
  • 1 stkrød peberfrugt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i karry med blomkål, gulerødder og peberfrugt. Hertil ris.

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En simpel og lækker omgang kylling i karry med blomkål, gulerødder, peberfrugt og kokosmælk. Serveret med ris. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskkarry
  • 250 gramfersk kylling i tern
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkblomkål
  • 1 stkrød peberfrugt
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løg og hvidløg. Skær løget i tern og hak hvidløget fint.

3. Varm en dyb gryde eller wok op med olivenolie og svits karryen. Tilsæt kyllingetern og brun dem af. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege videre i et par minutter. Tilsæt kokosmælk og bouillon.

4. Skræl gulerødderne. Skyl blomkålen og peberfrugten. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske og tilsæt dem. Lad retten simre i ca. 15 min. Smag til med salt og peber.

5. Server kylling i karry med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med peanuts eller cashewnødder og frisk koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre