Kylling i karry med couscous og lækker topping

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  couscous
  • 2 spskkarry
  • 500 gramfrosne suppeurter
  • 3 dlvand
  • 1 dåsekokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 30 gramsesamfrø
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 2 stkbananer
  • 50 gramrosiner*
  • 30 gramkokosmel
  • 1 pottefriske koriander
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kylling i karry er et sikkert hit! Her har vi serveret kyllingen med en lækker karrysovs med masser af skjulte grøntsager og kokosmælk. Serveret med couscous og topping anrettet i små skåle. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog couscous efter anvisningen på pakken.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits karryen heri. Tilsæt suppeurter, vand, kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

3. Blend sovsen med en stavblender og smag til med salt og peber.

4. Rist sesamfrøene på en tør pande.

5. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og steg dem på en pande med olivenolie.

6. Pil skrællen af bananerne og skær dem i skiver. Anret kyllingestykkerne, ristede sesamfrø, bananskiver, rosiner, kokosmel og koriander i små skåle.

7. Server couscous med karrysovs og topping i små skåle. Velbekomme!

Tip

Til de mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære bananerne i skiver og anrette topping i små skåle. Ekstra smag: Top med mangochutney og soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre