Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en nem udgave af kylling i karry med hakket kyllingekød, kokosmælk, grønne bønner og gulerødder. Vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn, men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 1 stkløg
- 200 gramgulerødder
- 1 spskkarry
- 400 gramhakket kyllingekød
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 1 spskmajsstivelse
- 300 gramfrosne bønner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løget og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.3
Varm en gryde eller wok op med olivenolie og svits karry og løg. Tilsæt hakket kyllingekød og brun det godt af. Tilsæt gulerødder, kokosmælk og bouillon og bring det i kog.4
Lad karryretten simre i ca. 10 min. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det under omrøring. Tilsæt bønnerne og lad retten simre i yderligere 10 min. Smag til med salt og peber.5
Server kylling i karry sammen med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med soya.