Kylling i karry med kokosmælk, bønner og gulerødder. Hertil ris.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 1 stkløg
  • 200 gramgulerødder*
  • 1 spskkarry
  • 450 gramhakket kyllingekød
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 spskmajsstivelse
  • 300 gramfrosne bønner
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem udgave af kylling i karry med hakket kyllingekød, kokosmælk, grønne bønner og gulerødder. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid.. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.

3. Varm en gryde eller wok op med olivenolie og svits karry og løg. Tilsæt hakket kyllingekød og brun det godt af. Tilsæt gulerødder, kokosmælk og bouillon og bring det i kog.

4. Lad karryretten simre i ca. 10 min. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i en kop og tilsæt det under omrøring. Tilsæt bønnerne og lad retten simre i yderligere 10 min. Smag til med salt og peber.

5. Server kylling i karry sammen med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Ekstra smag: Top med soya.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre