Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Kylling i karry er et sikkert hit hos de fleste børnefamilier. Her har vi lavet en lækker karrysovs af kartofler, suppeurter, kokosmælk og kylling selvfølgelig. Vi serverer hele herligheden med blomkål bagt med sesamfrø og ris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsris
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 250 gramkartofler
- 2 spskkarry
- 300 gramfrosne suppeurter
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- 1 stkblomkål
- 20 gramsesamfrø
- 2.5 dlkogevand
- salt
- peber
- bagepapir
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Kog risene efter anvisningen på posen.3
Bring en gryde med letsaltet vand i kog og tilsæt kyllingeinderfileterne. Lad dem koge i ca. 10 min. Gem efterfølgende kogevandet til karrysovsen.4
Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Varm en gryde op med olivenolie og svits karry, kartofler og suppeurter. Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.5
Pluk små buketter af blomkålen og vend dem sammen med olivenolie, sesamfrø, salt og peber. Fordel buketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.6
Tilsæt kogevandet fra kyllingen og blend sovsen med en stavblender. Smag til med salt og peber.7
Pluk kyllingekødet i mindre stykker og tilsæt det karrysovsen.8
Server kylling i karryen med dampende varme ris og sesambagt blomkål som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.