Kylling i karry med stegte kartofler og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag bruger vi de kogte kartofler og gulerødder fra i går, som vi steger på panden og serverer med resterne kylling i karryen og en nem salat med ananas og selleri. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg de kolde kartofler og gulerødder fra i går på en pande med olivenolie ved middel varme, mens du laver salaten og varmer resterne fra kylling i karryen. Husk at vende grøntsagerne på panden engang i mellem.

2. Opvarm sovsen fra i går i enten i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber.

3. Rist imens solsikkekernerne på en tør pande ved høj varme. Tag dem af panden når de er gyldne og læg dem på en tallerken.

4. Skyl salat og bladselleri og skær begge dele i mundrette bidder. Skær ananas i mindre stykker. Bland sammen til en hurtig salat og top med valgfri dressing og ristede solsikkekerner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre bøn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære selleri og ananas i mindre stykker. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre