Kylling i kokos og grøn karry

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 300 gramkyllingefilet
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 cmfrisk ingefær- kan udelades
  • 150 gramgulerødder*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 100 gramsukkerærter
  • 250 gramchampignon
  • 1 spskgrøn karrypasta
  • 4 dlkokosmælk
  • 5 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 1 stklime
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig ret, der dufter fantastisk af Østen. Grøn karrypasta hører til de milde varianter, men du kan selvfølgelig selv justere styrken, hvis du og familien er vilde med stærk mad og ild på tungen!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingen i helt tynde strimler. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Hak løg, hvidløg og den skrællede ingefær fint. Skræl gulerødderne og befri den vaskede peberfrugt for kerner. Skær begge dele i mundrette bidder. Skyl ærterne, vask champignonerne og skær dem i halve.

4. Varm olien op i en wok eller en dyb pande. Steg løg, hvidløg og ingefær sammen med karrypastaen i et par minutter, mens du rører godt, så karrypastaen ikke brænder på.

5. Tilsæt kokosmælk, vand og hønsebouillon og lad det koge op. Tilsæt kyllingen og lade den simre med i et par minutter. Tilsæt derefter grøntsagerne og lad retten simre, til kyllingen er lige nøjagtig gennemstegt og grøntsagerne stadig har bid. Smag til med limesaft.

6. Server med ris og pynt med forårsløg eller andet grønt, hvis du har det på lager.

7. Velbekomme :o)

Tip

Tjek lige på pakken, om ærterne skal blancheres før brug. Hvis de skal, giver du dem blot ca. 10 sekunder i spilkogende vand.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre