Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super lækker ret med kylling i karry og en smagfuld peanutssauce, som vi serverer med ris og edamamebønner, som tilbehør. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til varmemad i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramris
- 800 gramkyllingelårfilet
- 1.5 spskkarry
- 100 grampeanutbutter
- 8 dlvand
- 2 terninghønsebouillon
- 100 gramfriske spinatblade
- 4 cmfrisk ingefær
- 1 dlpiskefløde
- 300 gramedamamebønner
- salt
- peber
- olivenolie
- majsstivelse
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.2
Skær lårfileterne i mindre stykker og steg dem i en stor gryde i olie, karry og peanutbutter i et par minutter. Tilsæt herefter vand og hønsebouillon og lad det hele simre i ca. 20 minutter.3
Skyl spinaten grundigt. Skræl ingefæren og riv det på den fine side af et rivejern. Tilsæt spinat, ingefær og fløde i gryden ca. fem minutter inden servering. Smag til med salt og peber. Hvis du synes, at saucen er for tynd, kan du hælde den fra i en gryde og jævne den med majsstivelse rørt ud i lidt vand i en kop.4
Tilbered edamamebønnerne som anvist på posen.5
Server kyllingegryden med ris og edamamebønner som tilbehør. Husk at gemme halvdelen til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.