Kylling i smagfuld peanutssauce med ris og edamamebønner - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramris
  • 800 gramkyllingelårfilet
  • 1.5 spskkarry
  • 100 grampeanutbutter
  • 8 dlvand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 4 cmfrisk ingefær
  • 1 dlpiskefløde
  • 300 gramedamamebønner
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  majsstivelse
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i smagfuld peanutssauce med ris og edamamebønner - til to dage

I samarbejde med

En super lækker ret med kylling i karry og en smagfuld peanutssauce, som vi serverer med ris og edamamebønner, som tilbehør. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til varmemad i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramris
  • 800 gramkyllingelårfilet
  • 1.5 spskkarry
  • 100 grampeanutbutter
  • 8 dlvand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 100 gramfriske spinatblade
  • 4 cmfrisk ingefær
  • 1 dlpiskefløde
  • 300 gramedamamebønner
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  majsstivelse

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.

2. Skær lårfileterne i mindre stykker og steg dem i en stor gryde i olie, karry og peanutbutter i et par minutter. Tilsæt herefter vand og hønsebouillon og lad det hele simre i ca. 20 minutter.

3. Skyl spinaten grundigt. Skræl ingefæren og riv det på den fine side af et rivejern. Tilsæt spinat, ingefær og fløde i gryden ca. fem minutter inden servering. Smag til med salt og peber. Hvis du synes, at saucen er for tynd, kan du hælde den fra i en gryde og jævne den med majsstivelse rørt ud i lidt vand i en kop.

4. Tilbered edamamebønnerne som anvist på posen.

5. Server kyllingegryden med ris og edamamebønner som tilbehør. Husk at gemme halvdelen til i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smage saucen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre