Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med rodfrugter og kartofler bagt i ovnen og tzatziki som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 450 gramfrosne rodfrugter
- 2 spsktørret timian
- 0.5 stkagurk
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 fedhvidløg
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Vend kartoflerne sammen med de frosne rodfrugter, en god sjat olivenolie, timian, salt og peber. Kom rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag rodfrugterne i ovnen i ca. 25 min.3
Skyl agurken og riv den på den grove side af et rivejern. Tilsæt lidt salt og pres væden ud af agurkestrimlerne. Rør agurk, creme fraiche og presset hvidløg sammen i en skål.4
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.5
Server kylling i serranosvøb med ovnbagte rodfrugter og tzatziki som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre tzatzikien sammen.