Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker ret med saftige kyllingefileter i serranosvøb, færdiglavede flødekartofler og en simpel kålsalat med æbler og ristede mandler. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1400 gramfærdige flødekartofler
- 50 grammandler
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 0.5 stkrødkålshoved
- 2 stkæbler
- 0.5 dlolivenolie
- 1 spsksød sennep
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered flødekartoflerne som anvist på pakken.2
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.3
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke om hver filet. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.4
Skyl og snit rødkålen fint - brug evt. en mandolinjern. Skyl æblerne og skær dem i små tern.5
Rør olivenolie sammen med sød sennep, salt og peber til en marinade. Smag til.6
Vend rødkålen sammen med æbler, mandler og marinaden. Smag til med salt og peber.7
Server kylligestykkerne i svøb med flødekartofler og kålsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre marinaden sammen.
Ekstra smag: Vend friskhakket persille i salaten.