Kylling i svøb med flødekartofler og kålsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1400 gramfærdige flødekartofler
  • 50 grammandler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 0.5 stkrødkålshoved
  • 2 stkæbler
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i svøb med flødekartofler og kålsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker ret med saftige kyllingefileter i serranosvøb, færdiglavede flødekartofler og en simpel kålsalat med æbler og ristede mandler. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1400 gramfærdige flødekartofler
  • 50 grammandler
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 0.5 stkrødkålshoved
  • 2 stkæbler
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 spsksød sennep
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tilbered flødekartoflerne som anvist på pakken.

2. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.

3. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke om hver filet. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

4. Skyl og snit rødkålen fint - brug evt. en mandolinjern. Skyl æblerne og skær dem i små tern.

5. Rør olivenolie sammen med sød sennep, salt og peber til en marinade. Smag til.

6. Vend rødkålen sammen med æbler, mandler og marinaden. Smag til med salt og peber.

7. Server kylligestykkerne i svøb med flødekartofler og kålsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre marinaden sammen.

Ekstra smag: Vend friskhakket persille i salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre