Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter i serranosvøb, serveret med pastasalat med bønner, soltørrede tomater, oliven og pesto. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornspasta
- 450 gramfrosne bønner
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 130 grampesto
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Tilsæt de frosne bønner og lad dem koge med de sidste 5-7 minutter. Overhæld herefter med koldt vand.2
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.3
Hak de soltørrede tomater fint. Vend pasta og bønner sammen med de soltørrede tomater, oliven og pesto. Smag til med salt og peber.4
Server de svøbte kyllingestykker med den fyldige pastasalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pastaerne. De kan også hjælpe til med at blande pastasalaten.