Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med en hurtig bulgursalat lavet med færdigsnittet kålsalat og majs, der er stegt på panden. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 280 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 300 gramfærdig kålsalat
- 285 gramløse majs
- olivenolie
- soya
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.3
Imens kyllingefileterne steger: Varm en pande op med olivenolie og svits kålsalaten og drænede majs i ca. 10 min. Vend herefter bulguren sammen med de stegte grøntsager og smag til med soya og peber.4
Server de saftige kyllingefileter i svøb sammen med den varme bulgursalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serranoskinken omkring kyllingefileterne.