Kylling i svøb med lun bulgursalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 grambulgur
  • 280 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 300 gramsprød kålsalat
  • 285 gramløse majs
  •  olivenolie
  •  soya
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med en hurtig bulgursalat lavet med færdigsnittet kålsalat og majs, der er stegt på panden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

2. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serranoskinke omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

3. Imens kyllingefileterne steger: Varm en pande op med olivenolie og svits kålsalaten og drænede majs i ca. 10 min. Vend herefter bulguren sammen med de stegte grøntsager og smag til med soya og peber.

4. Server de saftige kyllingefileter i svøb sammen med den varme bulgursalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serranoskinken omkring kyllingefileterne.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre