Kylling i svøb med rodfrugter. Hertil hvidløgsdressing.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkrødløg
  • 400 gramrodfrugtmix
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i svøb med rodfrugter. Hertil hvidløgsdressing.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Lækre kyllingefileter i serranosvøb tilberedt med rodfrugter og kartofler i ovnen. Serveret med en hvidløgsdressing af creme fraiche, hvidløg, paprika og limesaft. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 stkrødløg
  • 400 gramrodfrugtmix
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 2.5 dlcreme fraiche 18%
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spskpaprika
  • 1 stklime
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske. Vend kartofler, rødløg og rodfrugter sammen med olivenolie, salt og peber og kom det på en bageplade med bagepapir.

3. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Læg kyllingefileterne oven på rodfrugterne og bag det hele i ovnen i ca. 25 min.

4. Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og paprika og smag til med limesaft, salt og peber.

5. Server kylling i svøb med rodfrugter og hvidløgsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serranoskinke omkring kyllingefileterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre