Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre kyllingefileter i serranosvøb tilberedt med rodfrugter og kartofler i ovnen. Serveret med en hvidløgsdressing af creme fraiche, hvidløg, paprika og limesaft. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 1 stkrødløg
- 400 gramrodfrugtmix
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 1 stklime
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i mundrette bidder. Pil skrællen af rødløget og skær det ud efter eget ønske. Vend kartofler, rødløg og rodfrugter sammen med olivenolie, salt og peber og kom det på en bageplade med bagepapir.3
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Læg kyllingefileterne oven på rodfrugterne og bag det hele i ovnen i ca. 25 min.4
Rør creme fraiche sammen med presset hvidløg og paprika og smag til med limesaft, salt og peber.5
Server kylling i svøb med rodfrugter og hvidløgsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serranoskinke omkring kyllingefileterne.