Kylling i svøb med stuvet spinat og ovnbagte kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 500 gramfrossen spinat*
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre kyllingefileter i serranosvøb med en nem spinatstuvning og ovnbagte kartofler som tilbehør. En rigtig efterårs- og vinterret. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne. Skær kartoflerne i mundrette størrelser og vend dem i lidt olivenolie, salt og peber. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 20 min.

3. Optø spinaten i en gryde eller i mikroovnen. Dræn den optøede spinat for vand - brug evt. en si eller pres væden ud med hænderne.

4. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gyldne på hver side.

5. Kom spinat og cremefine i en gryde og varm op ved middelvarme. Spinaten skal ikke koge, blot varmes op til lige under kogepunktet. Smag til med salt og peber.

6. Server de lækre kyllingefileter i svøb med stuvet spinat og ovnbagte kartofler. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vikle serrano rundt om kyllingefileterne. Ekstra smag: Tilsæt lidt revet muskatnød til den stuvede spinat.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre