Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingefileter i serranosvøb serveret med en lækker kartoffelsalat med asparges, jordbær, agurk, feta og ristede pinjekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 450 gramsmå kartofler
- 250 gramgrønne asparges
- 450 gramkyllingefilet
- 60 gramserranoskinke
- 250 gramjordbær
- 0.5 stkagurk
- 25 grampinjekerner
- 75 gramfeldsalat
- 100 gramsalatost i tern 3%
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl og skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Knæk det nederste af aspargesene og smid væk. Lad aspargesene koge med kartoflerne det sidste minut.2
Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.3
Skyl jordbærrene, skær blomsten af og skær jordbærrene i kvarte. Skyl agurken og skær den ud efter eget ønske.4
Rist pinjekernerne på en tør pande til de får lidt farve.5
Skyl salaten og vend salat, jordbær, kartofler, asparges, salatost, lidt olivenolie, salt og peber sammen og top med ristede pinjekerner.6
Server kyllingestykkerne i svøb med den smagfulde kartoffelsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække det nederste af aspargesene og skylle jordbærrene.
Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.