Kylling med estragon og grønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 150 gramgulerødder*
  • 350 gramkyllingfilet
  • 1/2 stksquash
  • 2 stænglerbladselleri*
  • 1/2 stkrød peberfrugt
  • 250 gramchampignon
  • 1/2 pottefrisk estragon
  • 2 dlmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terninghønsebouillon
  • 2 spskmaizena
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kylling og estragon har det mindst lige så godt sammen som vanille- og jordbæris. Kakao og skumfiduser. Pandekager og syltetøj. Og... nå ja, du kan bare selv fortsætte listen! Vi konstaterer bare, at det smager mega godt sammen. Her serveret med ris og masser af grønt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødderne og skær dem i mundrette stykker. Svits det hele i lidt olie i en dyb pande eller en gryde i et par minutter.

3. Skær kyllingfileterne i mundrette bidder og lad det stege med et par minutter. Husk at vaske fingre, kniv og spækbræt, efter du har rørt ved den rå kylling!

4. Vask squash, bladselleri, peberfrugten befriet for kerner og champignon og skær dem i grove tern. Tilsæt dem til kødet sammen med skyllede estragonblade, mælk, vand og bouillon. Lad det simre i nogle minutter, til kødet er gennemstegt og grøntsagerne er gennemvarme, men stadig har lidt bid.

5. Rør maizenaen ud i lidt vand i en kop og jævn saucen, så den har den konsistens, du og familien allerbedst kan lide. Smag til med salt og peber og server med dampende varme ris.

6. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre