Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en virkelig simpel og lækker omgang aftensmad med stegte kyllingestrimler fra frost, en færdig grøntsagsblanding med rød karry, kokosmælk og bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 350 gramstegte kyllingestrimler
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 4 dlkokosmælk
- 1 terninghønsebouillon
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Varm en wok eller dyb gryde op med olivenolie og steg kyllingestrimlerne og wokmixen i ca. 5 min.3
Tilsæt kokosmælk og bouillon og lad retten simre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.4
Server kylling i rød karry med bulgur og top evt. med friske krydderurter, hvis du har det på lager. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkken: Lad dine børn komme bulgur, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske krydderurter og limesaft.