Kylling og kål i karry med ris. Hertil gulerodsstave.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 2 spskkarry
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 400 gramsnittet hvidkål
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 300 gramgulerødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling og kål i karry med ris. Hertil gulerodsstave.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En simpel ret med hakket kyllingekød, færdigsnittet hvidkål, madlavningsfløde og karry. Serveret med ris og gulerodsstave som tilbehør. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere tilberedningstid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 1 stkløg
  • 2 spskkarry
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 400 gramsnittet hvidkål
  • 2.5 dlmadlavningsfløde 8 %
  • 2 spskmajsstivelse
  • 2 dlvand
  • 300 gramgulerødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Pil skrællen af løget og hak det fint.

3. Varm en dyb pande eller wok op med olivenolie og svits karry, løg og hakket kyllingekød. Tilsæt hvidkål og lad det stege med i ca. 5 min.

4. Tilsæt madlavningsfløde. Rør majsstivelse sammen med vandet og tilsæt det retten under omrøring. Smag til med salt og peber.

5. Skræl gulerødderne og skær dem i stave.

6. Server kylling og kål i karry med dampende varme ris og gulerodsstave som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.

Ekstra smag: Top med sød chilisauce og friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre