Kylling og mango i karry og kokos

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmango
  • 1 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 150 gramgulerødder*
  • 1 stængelbladselleri*
  • 2 tskkarry
  • 1 dåsekokosmælk
  • 3 dlvand
  • 300 gramkyllingefilet
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1/2 pottefrisk basilikum
  •  olivenolie
  •  couscous- eller ris
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og hurtig karryret med kylling, kokos og den søde mango. Her serveret med cous cous i stedet for ris.

Fremgangsmåde

1. Skræl mangoen, skær den i tern og stil til side. Hak løg, hvidløg og ingefær og svits det i en gryde eller sauterpande med lidt olie i et par minutter, uden det tager farve.

2. Skær gulerødder og bladselleri i tern og tilsæt dem sammen med karryen.

3. Tilsæt halvdelen af mangoternene, kokosmælk og vand og kog videre i ti minutter.

4. Sæt cous cous til at koge efter anvisning på pakken.

5. Skær kyllingfileterne i tynde strimler og tilsæt dem karrysaucen. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber. Kog videre i fem minutter.

6. Tilsæt derefter peberfrugt i tern og kog et par minutter. Server med couscous og drys med den sidste halvdel af mangoen i tern og basilikum.

7. Velbekomme :o)

Tip

Mango kan tit være drilsk at skære, men det er faktisk meget nemt. Skær et lille stykke af hver ende, så mangoen kan stå på højkant. Skræl derefter mangoen med en kniv eller en kartoffelskræller. Stil mangoen på højkant på et skærebræt. Nu kan du se, hvor stenen sidder. Skær ned gennem mangoen på hver sin side af stenen og voila - den er klar til brug!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre