Kyllingedeller med sød chili og grapesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 50 gramhavregryn
  • 2 spsksød chilisauce
  •  salat efter eget valg
  • 2 stkgrapefrugt
  • 50 gramvalnødder eller pekannødder
  •  fuldkornsnudler
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingedeller med sød chili og grapesalat

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En let og lækker ret til dage hvor kalorieindtaget skal være lidt mindre end i weekenden. Kyllingedeller rørt med sød chilisauce og havregryn - serveret med fuldkornsnudler og lækker grapesalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 50 gramhavregryn
  • 2 spsksød chilisauce
  •  salat efter eget valg
  • 2 stkgrapefrugt
  • 50 gramvalnødder eller pekannødder
  •  fuldkornsnudler
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Hak løget og halvdelen af peberfrugten (gem resten til salaten) helt fint - eller endnu bedre: Giv begge dele en snurretur i en minihakker. Rør det sammen med kyllingekød, æg, havregryn, sød chilisauce og lidt salt og peber.

2. Steg en lille prøvedele så du er sikker på, at krydringen er, som du gerne vil have det. Form nu små lækre kyllingedeller med en ske og steg dem sprøde og lækre i lidt olivenolie på en pande.

3. Lav en hurtig salat af skyllet salat, skrællet grapefrugt i fileter, peberfrugt i tern og lidt valnødder på toppen.

4. Kog nudlerne og servér som tilbehør sammen med salaten til de lækre deller. Servér evt. lidt ekstra sød chilisauce til at dyppe dellerne i.

5. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre