Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her får du opskriften på en super velsmagende ret med auberginer, gulerødder og hakket kylling, som vi serverer med kartofler og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartofler
- 1 stkløg
- 1 stkaubergine
- 350 gramhakket kyllingekød
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 dlvand
- 1 spskkarry
- 0.5 spsktørret oregano
- 300 gramgulerødder
- 1 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem herefter møre i en gryde med saltet vand.2
Skær løg og aubergine i tern og steg begge dele i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket kyllingekød og brun det godt af.3
Tilsæt hakkede tomater, vand, karry og oregano. Skræl gulerødderne, riv dem på den fine side af et rivejern og rør dem i gryden. Smag til med salt og peber og lad retten simre, til kartoflerne er møre.4
Server kyllingegryden med kartofler og en klat creme fraiche eller skyr på toppen.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære auberginen i tern. Du kan evt. hjælpe ved at skære den i strimler på langs først.