Kyllingegryde med auberginer og kartofler

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  • 1 stkløg
  • 1 stkaubergine
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 1 dlvand
  • 1 spskkarry
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 300 gramgulerødder*
  • 1 dlcreme fraiche eller skyr
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en super velsmagende ret med auberginer, gulerødder og hakket kylling, som vi serverer med kartofler og creme fraiche på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skræl eller skrub kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem herefter møre i en gryde med saltet vand.

2. Skær løg og aubergine i tern og steg begge dele i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hakket kyllingekød og brun det godt af.

3. Tilsæt hakkede tomater, vand, karry og oregano. Skræl gulerødderne, riv dem på den fine del af et rivejern og rør dem i gryden. Smag til med salt og peber og lad retten simre, til kartoflerne er møre.

4. Server kyllingegryden med kartofler og en klat creme fraiche eller skyr på toppen.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle og skære auberginen i tern. Du kan evt. hjælpe ved at skære den i strimler på langs først.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre