Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En super simpel gryderet med kyllingefilet, italienskinspireret grøntsagsblanding fra frost, hakkede tomater og fuldkornsris. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramfuldkornsris
- 450 gramkyllingefilet
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 terninghønsebouillon
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skær kyllingefileterne i mundrette bidder.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits kyllingestykkerne. Tilsæt grøntsagsblandingen og lad den stege i ca. 5 min. Tilsæt hakkede tomater og bouillon og lad det hele simre under låg til risene er færdigkogte.4
Server kyllingegryden med dampende varme ris som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.