Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Krebinetter af kyllingekød vendt i rugmel. Serveret med kogte kartofler og stuvet hvidkål lavet af færdigsnittet hvidkål, cremefine og muskatnød. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramkartofler
- 400 gramhakket kyllingekød
- 50 gramrugmel
- 400 gramsnittet hvidkål
- 1.5 dlvand
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 spskmajsstivelse
- revet muskatnød
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.2
Rør kødet sammen med salt og peber. Form bøffer af farsen og vend dem herefter i rugmel så bøfferne er dækket helt på alle sider.3
Varm en pande op med rapsolie og steg bøfferne ved mellemvarme på begge sider.4
Imens bøfferne steger: Kog hvidkål og vand under låg i ca. 5 min. til det falder sammen. Tilsæt cremefine og bring det i kog.5
Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og vend det forsigtig i stuvningen under omrøring. Tilsæt et knips muskatnød eller to efter smag og smag til med salt og peber.6
Server kyllingekrebinetterne med kogte kartofler og stuvet hvidkål. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn: Lad dine børn hjælpe med at skrælle kartoflerne.