Kyllingekrebinetter med kartofler og stuvet hvidkål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 50 gramrugmel
  • 400 gramsnittet hvidkål
  • 1.5 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskmajsstivelse
  •  revet muskatnød
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingekrebinetter med kartofler og stuvet hvidkål

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Krebinetter af kyllingekød vendt i rugmel. Serveret med kogte kartofler og stuvet hvidkål lavet af færdigsnittet hvidkål, cremefine og muskatnød. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 50 gramrugmel
  • 400 gramsnittet hvidkål
  • 1.5 dlvand
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 2 spskmajsstivelse
  •  revet muskatnød
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.

2. Rør kødet sammen med salt og peber. Form bøffer af farsen og vend dem herefter i rugmel så bøfferne er dækket helt på alle sider.

3. Varm en pande op med rapsolie og steg bøfferne ved mellemvarme på begge sider.

4. Imens bøfferne steger: Kog hvidkål og vand under låg i ca. 5 min. til det falder sammen. Tilsæt cremefine og bring det i kog.

5. Rør majsstivelsen sammen med lidt vand i et glas og vend det forsigtig i stuvningen under omrøring. Tilsæt et knips muskatnød eller to efter smag og smag til med salt og peber.

6. Server kyllingekrebinetterne med kogte kartofler og stuvet hvidkål. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn hjælpe med at skrælle kartoflerne.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre