Kyllingekrebinetter vendt i all-bran med grov pæresalat, kartofler og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkpære
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingekrebinetter vendt i all-bran med grov pæresalat, kartofler og aioli

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Disse saftige kyllingekrebinetter er vendt i all-bran, der gør dem ekstra sprøde. Vi serverer dem med en grov pæresalat, ovnstegte kartofler og aioli. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkpære
  • 40 gramsolsikkekerner
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i halve. Vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Kom kartoflerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

4. Rør kødet samme med salt og peber og form til bøffer.

5. Kom all-bran i en pose, knus dem i mindre stykker og hæld dem over i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.

6. Vend først bøfferne i æg og herefter i all-bran, så det er godt fordelt på alle sider.

7. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg krebinetterne ved middelvarme til de har en gylden farve på begge sider.

8. Snit spidskålet fint. Skyl pæren og skær den i mundrette størrelser. Vend spidskål og pære samme med solsikkekerner og en god sjat olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.

9. Server de sprøde luksuskrebinetter med grov pæresalat, ovnbagte kartofler og aioli. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende krebinetterne i æg og all-bran.

Har du spidskål tilovers, kan du bruge det til en hurtig salat eller i sandwich i løbet af ugen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre