Kyllingekrebinetter vendt i all-bran med grov pæresalat, kartofler og aioli

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 100 gramall-bran flakes
  • 1 stkæg
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkpære
  • 40 gramsolsikkekerner*
  • 200 gramaioli
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse saftige kyllingekrebinetter er vendt i all-bran, der gør dem ekstra sprøde. Vi serverer dem med en grov pæresalat, ovnstegte kartofler og aioli. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skrub og skyl kartoflerne og skær dem i halve. Vend dem i en god sjat olivenolie, salt og peber.

3. Kom kartoflerne i et ildfast fad og bag dem i ovnen i ca. 25 min.

4. Rør kødet samme med salt og peber og form til bøffer.

5. Kom all-bran i en pose, knus dem i mindre stykker og hæld dem over i en dyb tallerken. Pisk ægget sammen i en anden dyb tallerken.

6. Vend først bøfferne i æg og herefter i all-bran, så det er godt fordelt på alle sider.

7. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg krebinetterne ved middelvarme til de har en gylden farve på begge sider.

8. Snit spidskålet fint. Skyl pæren og skær den i mundrette størrelser. Vend spidskål og pære samme med solsikkekerner og en god sjat olivenolie i en skål. Smag til med salt og peber.

9. Server de sprøde luksuskrebinetter med grov pæresalat, ovnbagte kartofler og aioli. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende krebinetterne i æg og all-bran. Har du spidskål tilovers, kan du bruge det til en hurtig salat eller i sandwich i løbet af ugen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre