Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
45 min
Ventetid
0 min
En lækker weekendret med kyllingelår, bagte kartofler og gulerødder som vi serverer med tomatsalat og dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 8 stkkyllingelår
- 1 spskpaprika
- 1000 gramkartofler
- 500 gramgulerødder
- 4 stktomater
- 3 stkforårsløg
- 90 grampaprika i strimler
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- 1 spsksød sennep
- 1 fedhvidløg
- salt
- peber
- olivenolie
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med paprika, salt og peber. Giv dem 30-35 minutter til kyllingelårene er gennemstegte hele vejen igennem.2
Skrub kartoflerne og skær dem i mindre både. Skræl gulerødderne og skær dem i 5-6 stykker hver. Læg kartofler og gulerødder på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med lidt olivenolie.3
Bag kartofler og gulerødder i ovnen i 25-30 minutter til de er smukt gyldne og sprøde.4
Skyl tomaterne, skær dem i skiver og læg dem på et fad. Skyl forårsløgene. Skær top og bund af og skær dem i ringe. Fordel dem over tomaterne sammen med paprikastrimlerne.5
Bland creme fraiche, sød sennep og presset hvidløg og smag til med salt og peber.6
Server kyllingelårene med de stegte kartofler, gulerødder og den lækre salat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære kartofler og gulerødder. De kan også hjælpe med at lave dressingen og krydre kyllingelårene