Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige kyllingelår med sprøde fritter og en færdigsnittet coleslaw vendt med hjertesalat, agurk og dressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 0.5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 400 gramfærdig sommerslaw
- 600 gramøkologiske pommes frites
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i olivenolie, salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.3
Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske. Vend den færdigsnittede coleslaw sammen med hjertesalat, agurk og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med salt og peber.4
Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. Krydr med salt.5
Server de saftige kyllingelår med sprøde fritter og coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende coleslaw, agurk og hjertesalat sammen den tilhørende dressing.
Ekstra smag: Top med husets yndlingsdyppelse.