Kyllingelår med sommerslaw og fritter

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 400 gramfærdig sommerslaw
  • 600 gramøkologiske pommes frites
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med sommerslaw og fritter

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Saftige kyllingelår med sprøde fritter og en færdigsnittet coleslaw vendt med hjertesalat, agurk og dressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 400 gramfærdig sommerslaw
  • 600 gramøkologiske pommes frites
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie, salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

3. Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske. Vend den færdigsnittede coleslaw sammen med hjertesalat, agurk og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med salt og peber.

4. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. Krydr med salt.

5. Server de saftige kyllingelår med sprøde fritter og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende coleslaw, agurk og hjertesalat sammen den tilhørende dressing.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre