Kyllingelår med couscoussalat og hummus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 1 spskpaprika
  • 200 gramcouscous
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 bundtforårsløg
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 stkcitron
  • 3 spsktomatpuré
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med couscoussalat og hummus

I samarbejde med

Lækre og sprøde kyllingelår serveret med couscoussalat i tomatmarinade med grøntsager og hummus som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 1 spskpaprika
  • 200 gramcouscous
  • 0.5 stkagurk
  • 10 stkcherrytomater
  • 0.5 bundtforårsløg
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 dlolivenolie
  • 1 stkcitron
  • 3 spsktomatpuré
  • 200 gramhummus
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie, paprika, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.

3. Kog couscousen efter anvisningen på pakken.

4. Skyl agurk, cherrytomater og forårsløg og skær det hele i små tern. Overhæld ærterne med kogende vand.

5. Rør olivenolie sammen med lidt citronsaft, tomatpuré, salt og peber. Hæld marinaden over couscousen og bland det godt sammen. Tilsæt herefter grøntsagerne. Smag til med mere citronsaft, salt og peber.

6. Server de sprøde kyllingelår sammen med couscoussalaten og hummus. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande couscous sammen med tomatmarinaden.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre