Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem ret med sprøde kyllingelår, lige så sprøde ovnkartofler og appelsinsalat af en færdigsnittet kålsalat vendt med rucola og appelsin. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 650 gramkartofler
- 30 gramrucola
- 3 stkappelsin
- 320 gramspæd kålsalat m. dressing
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 min.3
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min.4
Skyl rucolaen. Skræl appelsinerne og skær dem ud efter eget ønske. Vend rucola og appelsiner sammen med kålsalaten og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med salt og peber.5
Server kyllingelårene med ovnkartofler og appelsinsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende appelsinsalaten sammen.