Kyllingelår med sprøde ovnkartofler og appelsinsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med sprøde ovnkartofler og appelsinsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem ret med sprøde kyllingelår, lige så sprøde ovnkartofler og appelsinsalat af en færdigsnittet kålsalat vendt med rucola og appelsin. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

3. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i halve. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

4. Skyl rucolaen. Skræl appelsinerne og skær dem ud efter eget ønske. Vend rucola og appelsiner sammen med kålsalaten og den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og smag til med salt og peber.

5. Server kyllingelårene med ovnkartofler og appelsinsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende appelsinsalaten sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre