Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Vores unger ELSKER kyllingelår, og de er super nemme at lave! Her serverer vi dem med kartofler bagt i ovnen og en lækker broccolisalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 650 gramkartofler
- 1 stkbroccoli
- 1 stkrødløg
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 0.5 dlmayonnaise
- 1 spskhonning
- 125 gramblåbær
- 30 gramsolsikkekerner
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 30 min.3
Skrub og skyl kartoflerne, skær dem i skiver og vend dem i olivenolie, salt og peber. Læg kartoflerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min.4
Skyl broccolien og pluk i små buketter. Blancher broccolibuketterne i ca. 1 min., overhæld dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe godt af.5
Pil skrællen af rødløget og hak det fint. Vend rødløg, creme fraiche, mayonnaise, honning, salt og peber sammen i en skål.6
Vend broccolibuketterne sammen med dressingen og blåbær og top med solsikkekerner.7
Server kyllingelårene med ovnkartofler og broccolisalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn røre dressingen og drysse solsikkekerner henover broccolisalaten.