Kyllingelår med sprøde ovnkartofler og kålsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkyllingelår
  • 650 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 3 stkappelsin
  • 200 gramsnittet hvidkål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingelår med sprøde ovnkartofler og kålsalat

I samarbejde med

3.0, Meget populær

En nem familiefavorit med sprøde kyllingelår, lige så sprøde ovnkartofler og en nem kålsalat med appelsin. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkyllingelår
  • 650 gramkartofler
  • 250 gramgulerødder
  • 3 stkappelsin
  • 200 gramsnittet hvidkål
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 min.

3. Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

4. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl appelsinerne og skær dem ud efter eget ønske.

5. Vend gulerødder, appelsin og snittet hvidkål sammen i en skål og tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.

6. Server sprøde kyllingelår med ovnkartofler og kålsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Tilsæt friske krydderurter til kålsalaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre