Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
10 min
Mums! Nem og lækker aftensmad med kyllingelår og pastasalat med agurk, tomat, løse majs og salatost. Servér herligheden med tortillachips og dressing som tilbehør. Hvis du har tid i køkkenet, kan du trykke på kokkehuen og lave tortillachips og dressing selv. Det er super nemt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 8 stkkyllingelår
- 250 gramfuldkornspasta
- 0.5 stkagurk
- 2 stktomater
- salat efter eget valg
- 140 gramløse majs
- 100 gramsalatost i tern
- 1 pottepersille
- tortillachips med fuldkorn
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber eller drys med lidt allroundkrydderi eller lignende, hvis du har det på lager.2
Hæld ca. 1 cm vand i bunden af fadet og steg lårene i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gennemstegte helt ind til benene.3
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken og overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.4
Skyl og skær agurk og tomat i tern. Bland det hele sammen med skyllet salat, løse majs, pasta, salatost og skyllet og finthakket persille.5
Servér lårene med pastasalat, tortillachips og dressing.6
Velbekomme!Tip
Får børnene madpakker med, så gem et lår eller to - eller steg et par ekstra. Det er altid et hit!
Du kan vikle lidt staniol omkring kyllingelårene, så ungerne nemt kan spise med fingrene.
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk og tomater i tern. Hvis du laver tortillachipsene selv, så lad dem klippe tortillawraps i mindre stykker.