Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
10 min
En nem og lækker børnefavorit med færdige nuggets serveret med kartofler i ovnen, jordbærsalat og dyppelse. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1000 gramkartofler
- 750 gramkyllingenuggets
- 50 grammandler
- 0.5 stkspidskål
- 250 gramjordbær
- 1 stkøkologisk citron
- mayonnaise
- salt
- peber
- ketchup
- bagepapir
- rapsolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter.3
Steg kyllingenuggets på begge sider i rigeligt med olie på en pande til de er gyldne og sprøde.4
Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skær spidskål i tynde strimler. Skyl jordbærrene og skær dem i mundrette stykker.5
Bland spidskål med jordbær, ristede mandler, revet citronskal, citronsaft, olie, salt og peber.6
Server de sprøde nuggets med kartofler, salat og dyppelse. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbær i stykker.