Kyllingenuggets med ovnkartofler og jordbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1000 gramkartofler
  • 750 gramkyllingenuggets
  • 50 grammandler
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramjordbær
  • 1 stkøkologisk citron
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  rapsolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingenuggets med ovnkartofler og jordbærsalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En nem og lækker børnefavorit med færdige nuggets serveret med kartofler i ovnen, jordbærsalat og dyppelse. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1000 gramkartofler
  • 750 gramkyllingenuggets
  • 50 grammandler
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramjordbær
  • 1 stkøkologisk citron
  •  mayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  ketchup
  •  bagepapir
  •  rapsolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.

2. Skrub kartoflerne og skær dem i både. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, vend dem i olie og bag dem i ovnen i ca. 25-30 minutter.

3. Steg kyllingenuggets på begge sider i rigeligt med olie på en pande til de er gyldne og sprøde.

4. Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Køl dem af på en tallerken. Skær spidskål i tynde strimler. Skyl jordbærrene og skær dem i mundrette stykker.

5. Bland spidskål med jordbær, ristede mandler, revet citronskal, citronsaft, olie, salt og peber.

6. Server de sprøde nuggets med kartofler, salat og dyppelse. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbær i stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre