Kyllingepakker med æblemost

Ingredienser

  •  bulgur- eller ris
  • 1 terninghønsebouillon
  • 150 gramgulerødder*
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 stkløg
  • 125 gramchampignon
  • 1/2 stksquash
  • 3 spskmaizena
  • 3 dlæblemost
  • 1 spsksoya
  • 1 spskfiskesauce
  • 300 gramkyllingfilet
  • 1 pottepersille
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Disse kyllingepakker er super lækre med masser af grøntsager og en sauce af æblemost, soya og fiskesauce. Retten tager kun ca. 15 minutter at forberede - resten af tiden kan du bruge sammen med ungerne, mens ovnen gør arbejdet færdigt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 225 grader varmluft og kog bulguren efter anvisningen på pakken med en buillonterning tilsat kogevandet.

2. Vask alle grøntsagerne, skræl gulerødderne og befri peberfrugterne for kerner. Skær løget i fine tern og de øvrige grøntsager, undtagen den røde peberfrugt og persillen, i mundrette bidder. Pisk maizena, æblemost, soya og fiskesauce sammen i en skål. Tilsæt grøntsagerne sammen med kyllingen skåret i tynde strimler. Husk at vaske fingre, kniv og spækbræt, når du har rørt ved kyllingen.

3. Bland det hele godt sammen i skålen. Læg nu otte stykker alufolie á ca. 30 cm pr. styk som fire krydser på bordet. Altså et stykke folie på langs og derefter endnu et stykke folie ovenpå på tværs. Fordel kød og grøntsager på midten af de fire alukrydser og luk til sidst sammen som pakker, men stadig med en lille åbning i toppen, så dampen kan slippe ud.

4. Fordel til sidst resten af væden fra skålen over de fire pakker. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt. Skær imens den røde peberfrugt i fine tern og hak persillen. Bland begge dele sammen med den færdige bulgur og server med de lækre kyllingepakker.

5. Velbekome :o)

Tip

Hvis ungerne ikke er til grønt i deres bulgur, så server persille og peberfrugt for sig i en skål, så dem, der har lyst, selv kan drysse derudaf!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre