Kyllingespyd med abrikoser, spaghetti, tomatsauce og squash.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 50 gramtørrede abrikoser
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkrødløg eller alm. løg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 1 spskpaprika
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spsktørret oregano
  •  grillspyd
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med abrikoser, spaghetti, tomatsauce og squash.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet bagte kyllingespyd med abrikoser, som serveres med fuldkornsspaghetti med tomatsauce og fintrevet squash. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 450 gramkyllingefilet
  • 50 gramtørrede abrikoser
  • 250 gramfuldkornsspaghetti
  • 1 stkrødløg eller alm. løg
  • 2 fedhvidløg
  • 1 stksquash
  • 1 spskpaprika
  • 2 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 1 spsktørret oregano
  •  grillspyd
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Skær kyllingefileterne i mellemstore tern. Halvér abrikoserne. Sæt skiftevis kylling og abrikoser på grillspyd. Krydr med salt og peber - og evt. andre krydderier, du godt kan lide. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber grundigt efterfølgende. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter.

3. Kog pasta efter anvisningen på pakken.

4. Skræl løg og hvidløg og skær dem i tern. Skyl squashen og riv den på den fine side af et rivejern. Steg løg og hvidløg med paprika i en gryde med olivenolie.

5. Tilsæt revet squash og rør rundt i et par minutter. Tilsæt hakkede tomater, smuldret bouillon og oregano. Lad saucen simre til pasta og spyd er klar. Smag til med salt og peber.

6. Server kyllingspydene med spaghetti og tomatsauce. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til halvere abrikoserne. De kan også rive squashen på rivejernet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre