Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi barbequemarinerede kyllingespyd med sprøde fritter og en lækker tomatsalat med agurk, rødløg, oliven og cremet burrata. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 3 stktomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkrødløg
- 100 gramkalamataoliven uden sten
- 120 gramburrata
- 230 gramkyllingespyd med BBQ
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.2
Skyl tomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær tomater, agurk og rødløg i den ønskede størrelse. Vend grøntsagerne sammen med en god sjat olivenolie og oliven. Smag til med salt og peber og top med burrata.3
Steg kyllingespyddene på en pande, i ovnen eller fyr op under grillen, hvis vejret tillader det.4
Server kyllingespyddene med fritter og tomatsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomater og agurk og pille skrællen af rødløget.
Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.