Kyllingespyd med fritter og lækker tomatsalat med oliven og burrata

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 120 gramburrata
  • 230 gramkyllingespyd med BBQ
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med fritter og lækker tomatsalat med oliven og burrata

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her serverer vi barbequemarinerede kyllingespyd med sprøde fritter og en lækker tomatsalat med agurk, rødløg, oliven og cremet burrata. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 3 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramkalamataoliven uden sten
  • 120 gramburrata
  • 230 gramkyllingespyd med BBQ
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.

2. Skyl tomater og agurk og pil skrællen af rødløget. Skær tomater, agurk og rødløg i den ønskede størrelse. Vend grøntsagerne sammen med en god sjat olivenolie og oliven. Smag til med salt og peber og top med burrata.

3. Steg kyllingespyddene på en pande, i ovnen eller fyr op under grillen, hvis vejret tillader det.

4. Server kyllingespyddene med fritter og tomatsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle tomater og agurk og pille skrællen af rødløget.

Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre