Kyllingespyd med fuldkornspasta, spidskål, soltørrede tomater og pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stksquash
  • 2 stkløg
  • 350 gramkyllingeinderfilet
  • 0.5 stkspidskål
  • 65 gramgrøn pesto
  • 30 gramkapers
  • 140 gramsoltørrede tomater i olie
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre kyllingespyd med squash, der er serveret med en hurtig pastasalat med pesto, spidskål, soltørrede tomater og kapers som tilbehør. Bland alt sammen til pastasalaten eller server alt i små skåle, så ungerne selv kan sammensætte deres egen pastasalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og kog pastaen som anvist på pakken.

2. Skær skyllet squash, løg og kyllingeinderfilet i mundrette bidder. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende. Vend squash og kylling i en god sjat olivenolie og krydr med salt og peber. Har du et yndlingskrydderi i skuffen, kan du også bruge det. Sæt skiftevis squash, løg og kylling på grillspyddene.

3. Læg spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 25 min. Husk at vende dem undervejs.

4. Snit skyllet spidskål fint, rør pestoen sammen med en sjat olivenolie og hak kapers og soltørrede tomater.

5. Sigt vandet fra pastaen og skyl den under koldt vand. Vend pastaen sammen med grøntsagerne eller server den for sig i små skåle.

6. Server kyllinge- og grøntsagsspyddene sammen med pastasalaten. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme grøntsager og kylling på spyddene. Forslag til servering: Kom pasta, spidskål, pesto, soltørrede tomater og kapers i forskellige skåle. På den måde kan I selv vælge, hvad der skal vendes sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre